Løping er en treningsform som gir mange positive fordeler, både fysisk og psykisk. Om du ikke har vært aktiv med løping tidligere, er det mange grunner til at du bør komme i gang. Det kan gi deg mer overskudd i en hektisk hverdag, du får frisk luft, du kommer deg ut i naturen, og du kan legge noe av hverdagens stress og mas fra deg i løpesporet eller i terrenget. Løping kan faktisk også ha en meditativ effekt, noe som gjør at du føler deg lettere og mer oppstemt etter en løpetur.

For å komme i gang trenger du først og fremst et par gode løpesko. Skoene bør ha god passform, pustende egenskaper og evnen til å tåle litt vann og søle. I tillegg bør du ha en god treningstrøye som hjelper med å transportere bort svette. En slik trøye eller genser vil kunne være med på å gjøre løpingen til en lystbetont opplevelse. Det samme kan gode sko og en behagelig treningstights gjøre. Dette er spesielt viktig i begynnelsen, da positive opplevelser ved løpingen vil være med på å holde motivasjonen din oppe. Hvis du unngår såre føtter og en klam, ubehagelig løpsopplevelse fordi utstyret ikke er godt nok, vil du kunne fortsette med å løpe for å holde deg i form i mange, mange år.

Hvis du synes det blir kostbart med mye tøy og mye sko, er det mulig å finne gode rabatter på løpebekledning, sko og annet treningsutstyr på nettsiden til actioncoupon.no. Her finner du mengder av rabattkuponger som gjør at du kan finne et kupp på alt du trenger for å komme i gang med løpingen. Det må altså ikke bli spesielt dyrt hvis du handler smart. Når du har hentet rabattkoden din, er det bare å følge anvisningene, så får du rabatten trukket fra på det du ønsker å kjøpe. Da er det bare å løpe avgårde i det nye treningsutstyret – og ønske god treningsøkt!